LOVE IT OR HATE IT

Efter en lång och härlig powerwalk igår blev det en sleepover hos Alva. Vi kollade på Remeber me, så sjukt bra film. Det kom allt lite tårar, hehe. Alva började klockan åtta imorse medans jag hade sovmorgon. Vaknade halv tio av att alva kom hem igen och hade köpt med sig nybakat bröd till mig, gullegris är vad hon är!

Nu sitter vi i skolan och väntar på att hantverkslektionen ska börja. Efter det kilar vi upp på stan för att fika med tjejerna, en perfekt tisdag!

Have a nice day!!!

JAG VILL LEVA I NUTET OCH INTE ÅNGRA MIG SEN, SÅ JAG LEVER IDAG

Blev endast en lektion i skolan idag. En fyra timmars lektion då vi enbart höll på med naglar. Först gick vi igenom naglarnas historia, och sedan fick vi göra lite manikyr på varandra. Om allt går som det ska får vi börja med påbyggnader som gelénaglar osv. i trean. Då kommer vi bli diplomerade manikyriser, kul!! :)

Denna helgen var jag som sagt i karlstad och var en rolig helg med både mys och fest. Just nu sitter jag hos Alva, men ska snart kila hem och tvätta och sedan blir det eventuellt en powerwalk men Alva och Anna.

Såhär ser jag ut idag, Väldigt neutralt!







TVÅ MÅNADER <3

Det har gått två månader sedan jag träffade dig. Tycker om dig något så fruktansvärt mycket och jag är glad för att du väljer att vara med mig. Du får mina känslor att växa mer och mer för varje dag och du har verkligen fått mig att falla för dig. Saknar dig hela tiden när du inte är hos mig och der räcker med att bara tänka på dig så smälter hela jag!

Det är du, bara du.



FRIDAY AND I'M IN LOVE

Välkommen härliga Fredag! Har varit i stadsparken med alla ettor hela förmiddagen, så blev ingen skola idag. Slutade vid klockan tolv och då drog jag upp på stan. Jag köpte massa block, pennor och sudd till skolan. Det är så mycket roligare att plugga om man har fina block osv :)

Om ett tag åker jag till Karlstad där helgen kommer att spenderas, det ser jag fram emot!



Hoppas ni får en fortsatt underbar Fredag!!

HM HOME

Sitter hemma hos Alva nu men henne och Anna. Dom tittar på Eclipse, men eftersom att jag redan har sett den sysselsätter jag mig med lite andra grejer.

Tänkte visa lite saker som jag är sjukt sugen att beställa från HM home.



2 st duschdraperi
2 st badrumsmattor
2 st tygkorgar till badrummet
påslakan
kimono

TODAYS


Idag har jag på mig ett linne från Calings och ring från HM.


Jag är just nu hemma för att jag har håltimmar på ungefär 3 timmar. Var i skolan klockan åtta imorse för att ha teckenspråk, våran teckenspråkslärare var döv! Han kunde dock prata lite grann och läsa på läppar så det ska nog gå bra. Tror den kursen kommer bli rolig.

Nu ska jag sätta på kaffe och kolla på tv, sen är det bara att cykla tillbaka till skolan!
Ha en bra dag!!

TILLBAKA TILL SKOLAN

Efter ett långt och härligt sommarlov var vi idag tillbaka i skolan. Eftersom det var första dagen blev det en slapp dag. Vi lyssnade mest på vad lärarna hade att säga samt att vi fick lite blanketter som skulle fyllas i. Ettorna kom inte förens in på eftermiddagen så dom hade vi inte chans att träffa, det får bli imorgon!

Har faktiskt sett fram emot att börja tvåan! Känns som att det kommer vara ett roligt år då vi har bra kurser och mycket praktik. Schemat var verkligen bättre än jag hade kunnat hoppas på, greate!

Så nu ser jag verkligen fram emot ett bra år med mina fina vänner och alla nya som kommer till plusgymnasiet!

RSS 2.0